Inschrijven
Prijs
Medewerkers

 

Inschrijven Heartbonds Festival 2015

Gaaf dat je bij de vierde editie van Heartbonds Festival bent, 28 t/m 30 augustus 2015 in Otterlo! Hieronder vind je de link naar het inschrijfformulier (opent in nieuw scherm). Je krijgt hierbij een login-pagina te zien. De eerste keer maak je een nieuwe account aan. Er wordt dan een unieke inschijfpagina voor jou gecreëerd. Je krijgt direct een mailtje in je inbox met een link naar jouw inschrijfpagina. Je kunt hier altijd naar terugkeren om eventueel dingen aan te passen. Vul je informatie zo volledig mogelijk in.

Per onderdeel kun je op 't -icoontje klikken voor meer info.

Let op: slaapplaatsen in de Slaapzaal en met name de Yurts zijn beperkt beschikbaar, hiervoor geldt: wie 't eerst komt, 't eerst maalt.

Naar het Inschrijfformulier

Uitleg over 't Inschrijven

 • Stap 1: Maak een account aan door op 'Nieuwe inschrijving' te klikken.
 • Stap 2: Vul je naam en adres in, en je e-mailadres en een wachtwoord. Klik op 'Nieuwe Inschrijving' onderaan de pagina.
 • Stap 3: Links op het scherm vul je je naam in. Aan de rechterkant vul je alle informatie over jouw aanwezigheid op het festival in.
 • Stap 4: Kom je met meerdere mensen? Vul hun namen onder elkaar in aan de linkerkant. Aan de rechterkant verschijnt elke nieuwe naam onder de bovenste. Vul ook hun gegevens zo volledig mogelijk in.
 • Stap 5: Klik op 'Opslaan'. Jouw gegevens zijn nu geregistreerd in onze database.
 • Betaling

  Betalen doe je door in te loggen op het door jou aangemaakte account. Op de persoonlijke pagina staat rechtsboven het bedrag vermeld (met de knop 'specificeer' vind je meer info over hoe dit bedrag is samengesteld). Links op deze persoonlijke pagina, onder de aangemelde personen, vind je de knop 'Download factuur'. Op het factuur staan alle gegevens die je moet hebben om het bedrag over te maken!

  Je kunt je factuur downloaden via de knop 'Download factuur', voor je eigen administratie. Wanneer je betaling binnen is, krijg je van ons een mailtje met daarin je betaalde factuur. Dit is je toegangskaartje voor het festival.
  Let op dat je na eventuele wijzigingen op de 'Opslaan' knop drukt, zodat het ook in onze database wordt aangepast.

  Voor degenen die zich aanmelden voor een slaapplaats in een Yurt of op de Slaapzaal geldt dat wie zich het eerst aangemeld en betaald heeft, voorrang krijgt op degenen die dit nog niet gedaan hebben. Mensen die zich voor een Yurt of Slaapzaalplaats aan willen melden als er geen plek meer is, kunnen op een reservelijst geplaatst worden. Er is geen garantie dat je dan daadwerkelijk een plaats hebt in de Yurt of Slaapzaal. We gaan er in dat geval vanuit dat je met je eigen tent komt. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen in de Yurt, dan krijg je van ons een mailtje daarover.

  Met 't aanmelden voor het Heartbonds Festival geef je aan dat je de Algemene Voorwaarden (klik hier) en Huisregels (klik hier) gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. Als je vragen hebt, mail dan naar festival@heartbonds.nl.