Inschrijven
Prijs
Medewerkers

 

Hoe zit 't met de investering voor medewerkers?

Een van de uitgangspunten van Heartbonds Festival is om een weekend neer te zetten, wat ook voor een kleine portemonnee haalbaar is. Daarom hanteren we een basisprijs waar je extra opties bij kunt kiezen. Ook betalen medewerkers en vrijwilligers een bijdrage voor hun aanwezigheid op het festival. Hiermee bekostigen we de locatie, het eten (inbegrepen bij alle toegangskaartjes) en alle overige kosten.

Onder 'Medewerkers' verstaan we iedereen die met zijn of haar aanwezigheid het programma van het festival verzorgt. Dit kan zijn in de vorm van een workshop geven, door je waren of diensten aan te bieden op de markt (dus ook schrijvers en healers/masseurs/readers en anderen), door als vrijwilliger aan de slag te gaan, of als artiest je kunsten te vertonen.

Naar het Inschrijfformulier

Bij het inschrijven zul je merken dat je toegangsprijs verandert afhankelijk van de opties die je kiest. Er wordt dus automatisch berekend wat jouw toegangskaartje kost. In 't inschrijfformulier is een knop 'Specificeer' waarmee je precies kunt zien hoeveel alles kost. Voor 't gemak hebben we 't hieronder op een rijtje gezet.


Het hele weekend aanwezig

Van de medewerkers verwachten we dat zij 't gehele weekend (vrijdagmiddag 16:00 uur t/m zondagmiddag 16:00 uur) aanwezig zijn. Dit om de basis van 't festival, de hartsverbondenheid waar de naam vandaan komt, te waarborgen. Dit betekent dus ook dat we alle maaltijden die binnen dit tijdsbestek vallen, verzorgen voor de medewerkers (6 in totaal). Daarnaast zijn medewerkers vrij om deel te nemen aan het programma buiten hun eigen activiteiten om.

Workshopgevers

Basisprijs workshopgevers: € 65
Als je voor 1 mei 2015 boekt en betaalt, maak je gebruik van de vroegboekkorting van € 10!
Kijk hier voor meer informatie voor workshopgevers.

Marktmedewerkers

Basisprijs marktmedewerkers: € 65
Als je voor 1 mei 2015 boekt en betaalt, maak je gebruik van de vroegboekkorting van € 10!
Je kunt bij ons een kraam huren: € 15 voor 't hele weekend, in een binnenruimte, goed verlicht en 's nachts afsluitbaar.
Wanneer je je eigen kraam meeneemt, betaal je daarvoor geen extra kosten.
Mocht je elektra nodig hebben bij je kraam, neem dan zelf goede lange kabels mee en houd er rekening mee dat 't om laagstroom gaat!
Kijk hier voor meer informatie voor verkopers, hier als je je diensten als healer, masseur, reader of anderszins aandachtgever wilt aanbieden, en hier als je deelneemt aan de boekenmarkt.

Vrijwilligers

Basisprijs vrijwilligers: € 40
Hiermee bekostigen we je verblijf en alle maaltijden, en alle extra's die we voor de vrijwilligers regelen.
Kijk hier voor meer informatie over vrijwilliger zijn.

Artiesten

Als artiest betaal je geen toegangsprijs op de dag dat je optreed. Je bent de hele dag welkom, kunt deelnemen aan het festivalprogramma en alle maaltijden, en je hebt de mogelijkheid cd's, dvd's en ander promotiemateriaal te verkopen. In ruil daarvoor kunnen wij je helaas geen vergoeding geven voor je optreden, maar helpen we je je naamsbekendheid te vergroten door voor, tijdens en na het festival promotie te maken via onze verschillende promotiekanalen.
Muzikanten zijn in ieder geval op de concertavond op vrijdag aanwezig, andere artiesten (acrobatiek, toneel etc.) verzorgen hun deel van het programma in overleg met de organisatie.
Kijk hier voor meer informatie voor artiesten.

Extra opties

Als je in een camper slaapt, heb je de mogelijkheid elektra te kiezen: € 10. Neem zelf goede lange kabels mee en houd er rekening mee dat 't om laagstroom gaat!

Als je in een van onze slaapmogelijkheden wilt overnachten, kies je uit
Een slaapplek in de Yurt (beperkt mogelijk): € 15
Een slaapplek in de Slaapzaal: € 7,50