Inschrijven
Prijs
Medewerkers

 

Hoe zit 't met de investering?

Een van de uitgangspunten van Heartbonds Festival is om een weekend neer te zetten, wat ook voor een kleine portemonnee haalbaar is. Daarom hanteren we een basisprijs waar je extra opties bij kunt kiezen. Kinderen zijn voor een lager tarief aanwezig. Ook betalen medewerkers en vrijwilligers een bijdrage voor hun aanwezigheid op het festival. Hiermee bekostigen we de locatie, het eten (inbegrepen bij alle toegangskaartjes) en alle overige kosten.

Bij het inschrijven zul je merken dat je toegangsprijs verandert afhankelijk van de opties die je kiest. Er wordt dus automatisch berekend wat jouw toegangskaartje kost. In 't inschrijfformulier is een knop 'Specificeer' waarmee je precies kunt zien hoeveel alles kost. In het inschrijfformulier kun je ook de factuur downloaden waarop meer informatie staat over de betaling. Voor 't gemak hebben we een overzicht van de kosten hieronder op een rijtje gezet.

Deelnemers

Weekendkaart (aanwezigheid vrijdagmiddag t/m zondagmiddag): € 85
Als je voor 1 mei 2015 boekt en betaalt, maak je gebruik van de vroegboekkorting van € 15! Dit is alleen voor weekendkaarten beschikbaar.

Dagkaart vrijdag (inclusief avondmaaltijd): € 25
Dagkaart zaterdag of zondag (inclusief maaltijden): € 40

Concertkaartje vrijdagavond (zonder maaltijd): € 10

Kinderen

Kinderen t/m 4 jaar hoeven geen toegang te betalen. Voor deze leeftijd bieden wij geen opvang of programma aan; zorg dus zelf dat er altijd iemand is om voor je kindje te zorgen, als je zelf andere dingen wilt doen.

Kinderen tussen de 5 en 15 jaar weekendkaart: € 50
Als je voor 1 mei 2015 boekt en betaalt, maak je gebruik van de vroegboekkorting van € 7,50! Dit is alleen voor weekendkaarten beschikbaar.

Dagkaart vrijdag kind (inclusief avondmaaltijd): € 10
Dagkaart zaterdag of zondag kind (inclusief maaltijden): € 25

Kinderen vanaf 16 jaar zijn aanwezig voor de volwassenenprijzen.

Vanaf 5 kinderaanmeldingen bieden we een kinderprogramma aan, wat gelijktijdig met het volwassenenprogramma loopt. Kijk voor meer informatie hierover op 'Kinderen'.

Medewerkers en vrijwilligers

Uitgebreide (kosten)informatie voor medewerkers vind je hier.

Extra opties

Als je in een camper slaapt, heb je de mogelijkheid elektra te kiezen: € 10. Neem zelf goede lange kabels mee en houd er rekening mee dat 't om laagstroom gaat!

Als je in een van onze slaapmogelijkheden wilt overnachten (alleen voor weekendkaarten), kies je uit
Een slaapplek in de Yurt (beperkt mogelijk): € 15
Een slaapplek in de Slaapzaal: € 7,50

Betaling

Betalen doe je door in te loggen op het door jou aangemaakte account. Op de persoonlijke pagina staat rechtsboven het bedrag vermeld (met de knop 'specificeer' vind je meer info over hoe dit bedrag is samengesteld). Links op deze persoonlijke pagina, onder de aangemelde personen, vind je de knop 'Download factuur'. Op het factuur staan alle gegevens die je moet hebben om het bedrag over te maken!