Workshops
Markt
Relax
Organisatie
Kunst
Boekenmarkt
Los
Eten

 Artiesten op Heartbonds Festival 2015

Zelf meedoen als Artiest?

Vrijdagavondconcert

Op de vrijdagavond is er een huiskamerconcert waarbij verschillende artiesten hun muzikale kunnen met ons delen. Muzikanten verzorgen op deze avond een performance van ongeveer een uur, en er is pauze met hapjes en drankjes tussendoor. Hoe de avond er precies uit gaat zien houden we nog even geheim, maar magisch, muzikaal en machtig wordt het zeker!

Bevestigde artiesten

Twibv - Folk-pop
Toon en Roos - Gevoelige folk en powerballads
Helisir - Ambient Experimental Folk
Aurora - Folk

Twibv - Folk-pop


Twibv zal optreden op het Vrijdagavondconcert!
"Live life, play music, tell stories. Twibv bestaat uit 5 vrienden die alle muziekinstrumenten spelen die ze in handen kunnen krijgen, van de piano, gitaar en viool tot de bodhrán en allerlei whistles. We vertellen mythologische verhalen, maar zingen ook over het leven in het algemeen, want het genieten van het leven speelt een grote rol in onze muziek. Veel folk, pop en Keltische invloeden en talen variërend van Nederlands tot Engels tot Oudiers."
Website: www.twibv.nl
Facebook: Twibv Facebook

Terug naar boven

Toon en Roos - Gevoelige folk en powerballads

Toon en Roos, vader en dochter. Gitaarmeneer en powervrouw. Samen laten zij liedjes horen die mensen kennen uit ´de goede oude tijd´, ´die Keltische volksheld zong ze!´ of die bij henzelf een gevoelige snaar heeft geraakt. De band tussen vader en dochter maakt deze optredens meelevend, wereld-buiten-sluitend en overall gewoon een heerlijke ervaring om naar te luisteren.
Van huis uit kreeg Toon muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vaardigheden op de gitaar zijn dan ook bizar om te horen en zien. Een potje zingen wil hij ook nog wel eens voor elkaar krijgen. Kijk maar eens op zijn Youtube-kanaal om zijn eigen geschreven muziek te luisteren en pink een traantje weg bij 'Annemarie' het lied over zijn veel te snel overleden dochter. Of kweek een grote glimlach bij 'Niet verder dan tot hier' een nummer over 'waar zijn we nou eigenlijk mee bezig'.
Deze paplepel is overgegeven aan zijn dochter Roos. Die een stevig potje kan zingen. Buiten haar luide ietwat humoristische aanwezigheid brengt zij powerballads. Liedjes zoals 'Caledonia' zijn echte meezingers die ze graag laat horen.
Samen is het een beetje een apart stel. Twee handen op een buik, al helemaal als het op muziek aan komt. We hopen dat jullie komen luisteren en af en toe een refreintje mee willen helpen met het optreden.
Tot snel!

Website: www.toonvanmil.nl
Terug naar boven

Helisir - Ambient Experimental Folk

Helisir, bestaande uit de Noorse woorden Helig en Sirkel welke Heilige Cirkel betekenen, is een Ambient Experimenteel Folk project vol sterke New Age invloeden met als thema’s voornamelijk de (Scandinavische) mythologie, volksverhalen en symbolisme. De muzikale reis, ondersteund door verhaal en zang, is een beleving op zich en een afwisseling tussen rustige melodieuze stukken en opzwepende nummers. Laat je betoveren en meevoeren naar een nieuwe wereld en ontvang de kennis maar bovenal het plezier waarmee deze wereld muzikaal is vormgegeven

Website: www.helisir.com
Facebook: facebook.com/helisir.official

Terug naar boven

Aurora - Folk

Aurora is een band bestaande uit twee zangeressen en een harpiste. Ze zingen zelfgeschreven meerstemmige nummers met harpbegeleiding, poëtische teksten en een Keltische klank. Laat je tijdens het vrijdagavondconcert betoveren door de sprookjesachtige liedjes en meevoeren op de melodie naar tijden die ooit bestaan hebben en misschien weer terug mogen komen.

Website: www.auroramusic.nl
Facebook: www.facebook.com/ilikeaurora


Zelf meedoen als Artiest?

Je houdt ervan jouw kunsten te vertonen voor een gevarieerd publiek. Dit kan muzikaal zijn, maar ook het vertellen van verhalen, het opvoeren van een toneelstuk of een andere performance. Je wilt graag meer bekendheid krijgen en daarnaast een ongesubsidieerd festival mooier maken met jouw aanwezigheid. Je bent bereid om voor ruimschootse promotie op onze Facebookpagina, website, nieuwsbrieven, flyers, posters en andere promotiekanalen, gratis deelname aan 't festival en maaltijden op de dag dat je optreedt (medewerkerskorting voor de rest van het weekend), jouw passie tentoon te spreiden op het festival. Daarnaast krijg je alle mogelijkheid om cd's, dvd's en ander materiaal te verkopen. Doe je mee? Neem contact met ons op