Workshops
Markt
Relax
Organisatie
Kunst
Boekenmarkt
Los
Eten

 

Eten op Heartbonds Festival 2015

Niet voor niets zijn de hoofdmaaltijden inbegrepen bij de toegangsprijs voor Heartbonds Festival. Een gezamenlijk eetmoment blijkt elk jaar weer een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen, gedachtes en een lach uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen en te genieten van wat er is.
Daarnaast is 'het eten' een mogelijkheid om een van de uitgangspunten van Heartbonds uit te dragen: liefde voor de wereld en eigen verantwoordelijkheid nemen hierin. Dit passen we toe door gebruik te maken van vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd voedsel. Alles wat van ver komt wordt waar mogelijk fair trade ingekocht.
Ook is er veel aandacht voor verschillende manieren van eten. Al het vlees dat op Heartbonds bereid wordt, is biologisch verantwoord, en de dieren hebben een dierwaardig leven gehad. Dit geldt ook voor de kippen wiens eieren we gebruiken. Verder zijn er vegetarische en veganistische opties, en ook aan de glutenvrije en lactosevrije mens is gedacht. Bij het inschrijven kun je aangeven of je allergiën hebt, en wat verder je voedselvoorkeuren zijn.
We respecteren ieders keuze op dat gebied en doen ons best iedereen tegemoet te komen en tegelijkertijd onze ideeën navolging te geven.

Net als voorgaande jaren verzorgt subliem beeldend kunstenaar Inge Aanstoot wederom heerlijke maaltijden op Heartbonds Festival. Haar kookkunsten zijn inmiddels befaamd en voor velen een goede reden om elk jaar weer naar Heartbonds Festival te komen. Zij weet met alle eetwensen raad, en verzint elke editie een nieuw en uitgebreid menu.

Momenteel zijn we in overleg met verschillende leveranciers. Zodra er meer informatie is, lees je het hier!