Workshops
Markt
Relax
Organisatie
Kunst
Boekenmarkt
Los
Eten

 

Kinderen op Heartbonds Festival 2015

Op Heartbonds festival zijn kinderen ook van harte welkom (tot 18 jaar mits onder begeleiding van een volwassene). We verwachten ook van onze jongere bezoekers dat zij, eventueel met behulp van een volwassene, hun eigen weekend 'maken'. Natuurlijk zorgen we wel voor zo leuk mogelijke omstandigheden. Er is een kinder-lounge waar je creatief bezig kunt zijn, er zijn spelletjes te doen en je kunt lezen of anderszinds chillen.
Voor de leeftijd 0 t/m 4 jaar is er een ruimte waar je je kindje kunt verschonen en verzorgen, en waar je andere ouders kunt ontmoeten. Ook is er een kleine afgesloten ruimte waar je kunt kolven of je kindje kunt voeden. Let op: dit is geen kinderopvang door ons verzorgd. Neem dus zelf luiers, verzorgingsproducten en speelgoed mee. Zorg dat er altijd iemand is om voor je kindje te zorgen, als je zelf andere dingen wilt doen.
We worden gesponsord door de lokale Speel-o-theek Het Retourtje! Voor verschillende leeftijden leveren zij speelmaterialen, zowel voor binnen als buiten.

Kinderen t/m 4 jaar hoeven geen toegang te betalen. Kinderen vanaf 16 jaar betalen de volwassenenprijs.