Workshops
Markt
Relax
Organisatie
Kunst
Boekenmarkt
Los
Eten

 

Kunstenaars Heartbonds Festival 2015


Marja Hoefsmit - Krachtschilderijen
Astrid van den Berg Paalvast - Maakselaar
Marlisa Simonis - Tekeningen en Schilderijen

Zelf meedoen als Kunstenaar?

Marja Hoefsmit - Krachtschilderijen


Al jaren ben ik actief met schilderen. Ik verbind met mensen en hierin komen de mooiste energie schilderijen tot stand, die ook een helend effect hebben. Met mijn digitale kwast maak ik via een bewerkingsprogramma de mooiste beelden. Ik vind het belangrijk dat ze me raken en beelden vaker de energie uit van wat ik op dat moment voel. Mijn schilderijen hebben de kracht van transformatie en zorgen voor een communicatie, via energie en kleur, die ook de aura kunnen beinvloeden. Ik werk ook samen met spirits en buitenaardse, die een boodschap voor de mensheid willen geven via mijn schilderijen. In juni zal ik met mijn schilderijen in Paravisie staan. Op het festival zal ik posters van mijn schilderijen laten zien en zullen er kaarten van mijn kunstwerk verkocht worden. ​In principe kan er zowel schilderij, als poster als kaart van mijn kunstwerken gekocht kunnen worden
Website: www.transformatie-schild.com

Terug naar boven

Astrid van den Berg Paalvast - Maakselaar


Hallo, ik ben Astrid en ik maak dingen. Je mag me een kunstenares noemen maar ik noem mezelf maakselaar. Ik werk met velerlei materialen maar klei is toch wel m’n favoriet. Nee hout. Nee klei. Nee hout. Nou ja ok draad dan. En textiel...Of verf... M’n inspiratie haal ik uit de natuur, uit mythologische verhalen, uit het oer wat in m’n merg ligt opgeslagen en uit dromen. Ik probeer oa droombeelden die ik krijg vorm te geven in de wakende werkelijkheid. Mijn handen maken wat mijn hoofd niet kan bedenken, mijn vingers leiden een eigen leven en mijn ogen kijken er naar. Ik vind het erg leuk dat ik een aantal van m’n maaksels tentoon mag stellen op het Heartbonds Festival. Kom even langs zou ik zeggen. En ervaar! Hier zie je glimpsen van een voorwerp wat ik mee zal nemen naar het Festival. Mijn Stamboomweefstaf. Wilgenhout met oa de drie dames Verleden, Heden, Toekomst oftewel de Maagd, Moeder en Wijze Oude Vrouw. Op/in veel van m’n werken kan je runen tegen komen. Zo ook hier. Met deze staf kan geweven worden. Ik zal dat demonstreren op het Heartbonds Festival.


Terug naar boven

Marlisa Simonis - Tekeningen en Schilderijen


Zoals veel kinderen besteede ik altijd een groot deel van mijn tijd aan tekenen, maar vanaf mijn 14e ben ik serieus begonnen met onderzoek doen naar realistisch tekenen. Rond die tijd begon ik mij ook bezig te houden met paganisme en raakte ik gefascineerd door de dingen die je niet kunt zien, maar wel kunt voelen. De eerste geur van de herfst, de energie tijdens een ritueel, de warme trillingen van de aarde, het gevoel van verbondenheid met de natuur... dit alles zou ik dolgraag weer willen kunnen geven. Nu ruim 10 jaar later durf ik langzaamaan een stap te zetten richting de uitbeelding van deze gevoelens. De tekeningen en schilderijen die ik op Heartbonds zal tentoonstellen zijn een samenstelling van verschillende pogingen tot uitbeelding van gevoel, allemaal een link met de natuur of het spirituele.
Website: Facebook.com/Marlisa-Simonis-Artwork

Terug naar boven

Zelf meedoen als Kunstenaar?

Kunst is een wezenlijk onderdeel van het leven en een van de dingen die ons mens maakt. Ruimtelijke aankleding vinden we bij het Heartbonds Festival erg belangrijk, en kunstuitingen in allerlei vormen zijn daar perfect voor! Denk bijvoorbeeld aan schilderijen, schetsen, encaustic art, maar ook gedichten en driedimensionaal werk.

Wil jij jouw kunst op Heartbonds Festival exposeren en eventueel verkopen? Neem contact met ons op over wat voor soort werk je aan wilt bieden, en hoe we dit het beste kunnen weergeven. Er zijn zowel binnen als buiten locaties waar we kunst kunnen vertonen, dus houd dit in gedachten bij wat je aan wilt bieden. Zo werken we samen om de kunst meer aandacht te geven en belangstelling te genereren voor jouw werk, en tegelijkertijd Heartbonds Festival nog mooier te maken!