Workshops
Markt
Relax
Organisatie
Kunst
Boekenmarkt
Los
Eten

 

Marktmedewerkers Heartbonds Festival 2015

Joke Groeneveld - Mediamieke zaken en kunst
Eleoflora - In Samenwerking met de Natuur
Dát maakt het af - Handgemaakte sieraden en accessoires
Syrhona Crystals - Kristallen en edelstenen
FuarannaCrafts - Handgemaakte Kleding en accessoires
Fairy's Treasure - Handgemaakte fantasy sieraden
Stichting Hand-werk - Tweedehands kleding, batikshirts, snuisterijen
Purses & Pouches - Handgemaakte lederwaren, tassen, buideltjes
Thea Veldhuis - Handgehaakte kleding en hebbedingetjes
Made by Fae - Handgehaakte juwelen, kristallen en heksenflessen
Zwanenkracht - Handgemaakte sjamanistische voorwerpen

Zelf meedoen aan de Markt?

Joke Groeneveld - Merlina

Hallo, mijn naam is Joke Groeneveld en ik houd mij bezig met verschillende mediamieke(paranormale)zaken. Ik ben heldervoelend, helderwetend en heb helderziende waarnemingen, maak contact met overledenen met behulp van foto's en voorwerpen (psychometrie) maar ook consulten voor u persoonlijk. Ik ben tera-mai en seichem master en u kunt ook voor reiki behandelingen terecht bij mij voor meer balans en jezelfs genezings vermogen te activeren.

Ook verkoop ik beschermingsamuletten, zowel voor kinderen als volwassenen. Ze zullen te koop zijn voor schappelijke prijzen en ook zijn er schilderswerken en wastekeningen te koop, dit alles wordt door mijzelf gemaakt.
Kijk voor meer informatie over mij en mijn activiteiten op mijn website.

Terug naar boven

Eleoflora; in samenwerking met de Natuur

Eleoflora is een praktijk voor kruidengeneeskunde, kruidenworkshops, kruidenproducten en natuurbeleving. Eleoflora heeft een ruim assortiment aan kruidenproducten. Een greep uit producten die worden aangeboden: Kruidenthee, kruidenzalf en -olie, tincturen, natuurlijke en "vegan-friendly" verzorgingsproducten als kruidenzeep, bodybutter, bodyscrub, massageolie, lippenbalsem en badzout. Ook producten als losse wierook, tweedehands kruidenboeken, kruidengeurzakjes en zaden voor in je eigen tuin zijn aanwezig. De kruiden worden geoogst uit eigen tuin en worden op ecologische wijze verzorgd. De producten worden op ambachtelijke en natuurlijke wijze door Eleonora zelf gemaakt of samengesteld.
Website: www.eleoflora.nl Facebook: https://www.facebook.com/Eleoflora

Terug naar boven

Dát maakt het af - Handgemaakte sieraden en accessoires

Merel (zij van Dàt maakt het af) is een bekende verschijning op het festival. Met unieke, handgemaakte sieraden en accessoires naar eigen ontwerp biedt Dàt maakt het af een heel gevarieerd aanbod. Ook kun je op bestelling sieraden naar wens laten maken.
Wil je vast een voorproefje, volg Dàt maakt het af dan op Facebookvoor de laatste nieuwtjes!"
Terug naar boven

FuarannaCrafts - Handgemaakte Kleding en accessoires


Marlisa heeft een passie voor creëren en heeft dit in 2013 omgezet in het designen van kleding en accessoires. Ook wil ze graag in haar werk een connectie met de natuur maken en dit komt tot uiting in prachtige warme gehaakte Poncho's, Capelets, armwarmers, mutsen, barefoot sandals, tassen en meer! Al deze voorwerpen hebben qua kleuren een link met de natuur. Ben je benieuwd wat ze maakt? Kijk dan snel eens op haar Facebookvoor de laatste nieuwtjes, of in haar winkeltje!"
Terug naar boven

Stichting Hand-werk - Tweedehands kleding, batikshirts, snuisterijen


In de tent van Stichting Hand-Werk kan je heerlijk snuffelen tussen allerhande spulletjes. Van 2de hands en nieuwe kleding tot sieraden en allerlei hebbedingetjes uit verre landen. Gewild zijn onze Batik t-shirts uit eigen atelier. Dit jaar voor het eerst ook HeartBonds t-shirts! Voor een extra feestelijk tintje kan je bij ons gratis een kunstwerkje laten schminken. Alle opbrengsten gaan naar onze doelstelling welke is het in stand houden en/of nieuw leven inblazen van oude ambachten. Dit doet Stichting Hand-Werk door mensen en organisaties met deze zelfde doelstelling te steunen middels het beschikbaar stellen van ruimte, kennis, gereedschappen en (kringloop)materialen. Voor meer informatie ga je naar onze site www.sthw.eu
Terug naar boven

Purses and Pouches - Handgemaakte lederwaren, tassen, buideltjes

Purses & Pouches is ontstaan vanuit het hobbymatig maken van buideltjes, portemonnees, armbanden en brillenkokers. Handgemaakte leren producten van (restanten of hergebruik van) leer. Inmiddels is het aanbod zeer uitgebreid, en kun je er drinkhoornhouders en tassen in allerlei soorten en maten vinden. Bestellingen in opdracht behoren ook tot de mogelijkheden. Waar Heartbonds vorig jaar het eerste evenement was waar Purses & Pouches te vinden was, is hier de smaak zo goed te pakken gekregen, dat Marja inmiddels al heel wat meer markten achter de rug heeft. De sfeer op Heartbonds vonden we zo heerlijk, dat we weer twee man sterk terug komen dit jaar, nu dus met een uitgebreider assortiment!
Kijk voor een voorproefje op de facebookpagina van Purses and Pouches!

Terug naar boven

Fairy's Treasure - Handgemaakte fantasy sieraden


Roos maakt fantasy sieraden en miniaturen van polymeer klei. In deze schatkamer der elfen vind je draakjes, egeltjes, paddenstoeltjes, zeemeerminnen... Ze ontstaan vanuit fantasie, verbeelding. Inspiratie haalt ze uit de natuur en de magische wereld om ons heen (zichtbaar en onzichtbaar).
Fairy's Treasure Facebook
Fairy's Treasure Etsy

Terug naar bovenMade by Fae - Handgehaakte juwelen, kristallen en heksenflessen

Made by Fae is een organische creatieve winkel. Je vind er handgemaakte heksenflessen, houtbranden, magische oliën, armbanden en ruwe edelstenen. Daarnaast vind je ook producten aan verminderde prijs: 2dehands boeken, einde van collecties en meer. En wie weet, is er op heartbonds eveneens de release van een geheel nieuw concept, maar dat zal je zelf moeten komen zien.... :)

Je vind Made by Fae ook op Facebook en EtsyTerug naar boven


Zwanenkracht - Handgemaakte sjamanistische voorwerpen

Hallo ik ben Sabien Sluijter en sta met Zwanenkracht voor het vierde jaar op dit fijne festival. Ik sta er weer met mijn zelfgebouwde Sjamanendrums, ratels, haarveren, buideltjes, halfedelsteen en benen kettingen en andere sjamanistische voorwerpen. Ook geef ik dit jaar een krachtdierbuidelworkshop waarin ik d.m.v. een geleide meditatie onder begeleiding van de sjamanendrum je in contact brengt met je krachtdier, wat je daarna d.m.v. halfedelsteentjes gaat verankeren in een lerenbuideltje die je nog mooi kan versieren met kralen, veren, bedels en bij je kan dragen om je te herinneren aan de boodschap die dit dier voor jou persoonlijk heeft. De kosten voor het materiaal zijn 7,50. Mocht je daar behoefte aan hebben, kun je je ook bij mij laten smudgen! Ik hoop je te ont-moeten. Groetjes Sabien
Zwanenkracht Facebook
Zwanenkracht.com

Zelf meedoen aan de Markt?

Je hebt een product of onderneming gecreëerd waarin je je passie tentoonspreidt. Dit kan een zelfgemaakt product zijn, of iets wat een ander gemaakt heeft, waar jij heel gelukkig van wordt en waarvan je denkt dat anderen er ook gelukkig van worden. Jouw aanbod sluit aan bij de visie van Heartbonds Festival: respect voor mens en dier, duurzaam, globaal denkend (dus zoveel mogelijk fairtrade en ecologisch verantwoord) en toegankelijk. Zware arbeid mag beloond worden, dus onderprijs jezelf zeker niet; houd er echter ook rekening mee dat Heartbonds Festival zich juist ook richt op mensen met een kleine portemonnee en pas je aanbod, indien mogelijk, hieraan aan. Zie het als een manier om je eigen toko onder de aandacht te brengen, promotie te maken voor jouw product, contacten op te doen en bekendheid te vergaren. 
Je mag een tweede persoon meenemen die voor dezelfde prijs aanwezig is (wel zo fijn als je even een workshop wilt doen of zelf over de markt snuffelen). Als je zelf geen kraam hebt, kun je bij ons een kraam huren. Deze kramen staan in een ruimte binnen, die afgesloten kan worden.
Doe je mee? Neem contact met ons op!