Workshops
Markt
Relax
Organisatie
Kunst
Boekenmarkt
Los
Eten

 Aandacht voor jezelf/Relax/Loungen 2015

Karen Tolido - Shiatsu massage
Elisabeth Maria - Past-life Channeling
Gerard van der Lans - Systemische opstellignen, hypnotherapie, Reiki
Paul en Ingeborg - Infinite Ki

Zelf meedoen en Aandacht geven?

Karen Tolido - Shiatsu massage

Middels duimdruk en de oosterse meredianenleer masseer ik om zo blokkades op te heffen, dit leidt tot diepe ontspanning. Blokkades kunnen zowel lichamelijk als energetisch zijn. Het opruimen ervan leidt tot nieuw inzetbare energie.
Website: www.wellwishing.nl
Terug naar boven

Elisabeth Maria - Past-Life Channeling

Past life channeling is een één op één sessie, waarbij ik je in een diepe ontspanning breng en contact maak met een van je gidsen ( of spirits ) Deze geeft mij informatie door ( channeling ) die betrekking heeft op een situatie uit een van je vorige levens. Deze situatie is verbonden met een situatie in het heden. Doordat je inzicht krijgt in het verleden kan je ook beter omgaan met het heden en daardoor een stap verder in de toekomst gaan. Het gaat er niet om of je een hoge priesteres was in een vorig leven, dan raad ik zo'n sessie af, maar om een huidig conflict op te lossen, dit kan van alles betekenen zoals relaties, baan, gezondheid enz. Doordat je een verbinding kan gaan leggen is er al een helend proces aan de gang.

Terug naar boven

Gerard van der Lans - Systemische opstellingen, hypnotherapie, Reiki

Door gebruik te maken van technieken uit de systemische opstellingen en de hypnotherapie achterhalen we samen waar de blokkade zit die je afhoudt van de oplossing van je uitdaging. Door inzicht kan de energie weer gaan stromen. Indien nodig kan een verdiepende oefening hierbij helpen. Tevens ben ik beschikbaar voor een Reiki behandeling. In mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk (www.hymere.nl) geef ik consulten waarbij ik gebruik maak van mindfulness, meditaties, hypnotherapie, individuele opstellingen en Reiki. Een selectie hieruit zal ik aanbieden op het festival. Op het festival zal ik ook de workshop Op bezoek bij de voorouders verzorgen.

Terug naar boven

Paul en Ingeborg - Infinite Ki

Naast Shiatsu en Kum Nye (Tibetaanse) massages kun je bij Paul en Ingeborg terecht voor een sjamanistische healing, een klankhealing of een reading via Runen stenen of psychometrie. Paul zegt hierover: "Vaak kan ik al van een afstand waarnemen waar iemand pijn heeft. Als ik iemands handen vasthoud dan kan ik het lichaam scannen op o.a. energetische blokkades. Met een Klank Healing of Shiatsu acupressuur massage worden de energiebanen en –punten behandeld. Lichaam en geest worden weer met elkaar in contact en in balans gebracht."
Je kunt ook voor een Kum Nye massages bij Paul en Ingeborg terecht.Voor meer info kijk je op www.infiniteki.nl en www.lichamengeestinbeweging.nl.

Terug naar boven

Zelf meedoen en Aandacht geven?

Je hebt er je werk van gemaakt, het een ander mogelijk te maken eens even helemaal aandacht aan zichzelf te besteden. Dit kan zijn in de vorm van healing, reading, massage, consulten enzovoorts. Je vindt het fijn om dit op Heartbonds aan te bieden en neemt hiervoor een eigen tent of andere ruimte mee. Zware arbeid mag beloond worden, dus onderprijs jezelf zeker niet; houd er echter ook rekening mee dat Heartbonds Festival zich juist ook richt op mensen met een kleine portemonnee en pas je aanbod, indien mogelijk, hieraan aan. Zie het als een manier om je eigen toko onder de aandacht te brengen, promotie te maken voor jouw product, contacten op te doen en bekendheid te vergaren. 
Je mag een tweede persoon meenemen die voor dezelfde prijs aanwezig is (wel zo fijn als je even een workshop wilt doen of zelf over de markt snuffelen).
Doe je mee? Neem contact met ons op!